fredag den 29. maj 2009

Nu kan du få endnu ud af dine Club Homoware Point

Siden Homoware genåbnede for snart 2 måneder siden har du som Club Homoware medlem optjent point hver gang du har handlet hos Homoware. Disse point har indtil nu kun kunne bruges til at udløse en pæn rabat på dine efterfølgende bestillinger.

Nu kan du få endnu mere glæde af dine opsparede point!
Vi har udvalgt en række varer og giver dig nu muligheden for at købe disse med en kæmpe rabat - i mange tilfælde hvad der svarer til under halv pris!

Ved at bruge dine opsparede point på denne måde får du endnu mere ud af dine point. Du kan finde tilbud på kondomer der koster helt ned til kun et par point til vores meget populære Clone-A-Willy der koster 175 point, samt en masse gode tilbud her imellem. Vi vil løbende tilføje nye varer til udvalget, og efterhånden som vores mest trofaste kunder opsparer flere point vil vi tilføje flere af vores mere eksklusive varer til denne ordning.

Det kan med andre ord godt betale sig at komme tilbage til Homoware hver gang der skal fyldes op af glidecreme, en ny fræk film skal købes hjem til samlingen eller når det gamle sexlegetøj bliver kedeligt.

Du optjener point allerede fra første bestilling - du skal blot melde dig ind i Club Homoware når du handler.

Læs mere på vores Club Homoware info-side, og se hvilke varer du kan købe for dine Club Homoware Point.

tirsdag den 19. maj 2009

Vi elsker også jer :o)

Igennem de sidste to måneder har vi ventet med spænding på at denne dag skulle komme. Homoware har igennem de sidste 8 år leveret en utrolig service. Ved vores genåbning har vi haft to hovedmål: 1) have de mest spændende varer på hylderne til de bedste priser 2) Forsætte med at have markedets bedste kundeservice.

Derfor er det utrolig dejligt at konstatere at vi i anmeldelsen på Trustpilot i dag, den første efter genåbningen, har fået 5 stjerner. Glade kunder er det som gør det fedt at have butik og styrker os i troen på at vi gør det rigtigt. Jeg håber at alle kunder som ikke på stående fod vil give os 5 stjerner vil skrive eller ringe til os for så er der sikkert tale om en misforståelse som vi skal have rettet op på.

Se andre kunders anmeldelser af Homoware på Trustpilot.

For de mest spænende varer på hylden, så er det et punkt vi arbejder meget med og hvor vi aldrig bliver færdige. Vi sætter stor pris på alle ønsker og behov vi møder undervejs, og hører gerne fra kunder der synes at vi mangler noget i shoppen. Vi kan skaffe stort set alt hjem, og vil strække os langt for at opfylde vores kunders ønsker.

tirsdag den 12. maj 2009

Homoware til Ragnarok i Århus

Igen i år har Homoware fået lov til at sponsore den fantastiske fest Ragnarok arrangeret af SLM Århus. d. 4 juli. Jeg har snakket med arrangørerne som fortæller at det bliver et af årets helt store maskuline gay parties med et brag af en fest. Detajlerne må Ragnarok selv afsløre - her er flere som vi drenge selv glæder os meget til.

Vi deltager med en salgsbod ligesom de foregående år og vi glæder os rigtig meget til at hilse på vores jydske kunder og vise nogle af vores mest spændende varer frem.

Bagagerummet i bilen er desværre ikke helt stor nok til alle vores mange varer i shoppen. Skal du med til festen, og har du været inde i shoppen og kigget på en vare som du føler at du bliver nødt til at holde i hånden før du køber. Så skriv en kommentar her eller en mail til os, og vi vil sørge for at få det pakket med :).

Har du ikke fået købt billet til festen endnu så kan det gøres her. Hold også øje med vores næste nyhedsbrev hvor du kan vinde et eksemplar.

tirsdag den 5. maj 2009

Homoware i nye lokaler

Så er Homoware flyttet i nye lækre lokaler. Nat og dag har været taget i brug for at få pakket alt ned, få det flyttet sammen med to lækre 3x34 drenge og pakket ud og stillet på plads på hylderne. igen. Hele operationen ser ud til at være lykkes uden at have forsinket levering af én eneste af vores mange forsendelser.

For dig vil det betyde at vi i de kommende måneder vil udvide vores varesortiment med flere spændende nye produkter og produktkategorier. Vi vil også få mulighed for at få flere eksemplarer af de varer vi allerede lagerfører så antallet af bestillingsvarer vil reduceres i shoppen med hurtigere levering til dig som følge heraf :).

Sidst men ikke mindst vil de nye lokaler giver dig gladere og lykligere Drenge, som får flere kvadratmeter at tumle rundt og have sjov på, mon ikke kundeservicen også vil nå nye højder? Særligt er Mads glad for de nye hæve sænke kontorborde der kan sættes i mange spændende højder :P.