tirsdag den 25. maj 2010

Verdens mest esklusive cock ring - nu på gaden

Drømmer du om ultimativ erotisk super luksus? Så er svaret kommet i form af Cock ring III fra Esculpta som netop er kommet på gaden. Denne justerbare cock-ring er i neopren udsmykket med dekoreringer i sølv, guld og ædelstene, og bliver kun fremstillet i ganske få eksemplarer (på bestilling).

Det græske homosmykkehus Esculpta har udarbejdet smykket på baggrund af fund i en bysantisk overklassegrav fra det sene Romerrige, og smykket kommer som en opfølger på de to meget populære Cockring I og Cockring II - som til forskel fra Cockring III så meget længere nede i pris at vi alle kan være med.

Vi Drengene er faktisk ikke helt sikre på om der er et marked for Cock Ring III i Danmark. Derfor tager vi i føste omgang ikke smykket hjem, men får det fremstillet på din bestilling. Det giver så dig mulighed for at vælge om din næste penisring skal være med flammerøde rubiner eller dybhavsblå saphirer.

mandag den 24. maj 2010

Nyt Copenhagen Gaymap ude

Så er 2010/11 udgaven af Copenhagen Gaymap kommet ud. Kortet er i år af en lille bog med adresser på homostederne i byen samt små udsnitskort af forskellige dele af byen.

Klik her for at få kortet gratis med din din bestilling hos os.

Du kan også bladre i den online udgave af bladet her (eksternt link).