torsdag den 4. februar 2010

Sexbrevkassen: Rejsningsproblemer :-(

Hej Flemming

Jeg er en ung homoseksuel fyr som først for nyligt rigtigt er begyndt at udforske min seksualitet med andre fyre (her skal det nok lige tilføjes at jeg aldrig har haft sex med piger)...
Jeg har i nogle år været løst sammen med et par fyre, hvor det hovedsageligt har drejet sig om oralsex, og der har jeg aldrig oplevet nogle problemer! Men jeg har længe haft lyst til at ville prøve analsex og har været mest interesseret i tanken om mig selv som den aktive. Så i et stykke tid har jeg opsøgt fyre som jeg har kunnet udleve dette med.... Men her er der så opstået et problem! For lige meget hvor meget lyst jeg har haft og lige meget hvor længe siden det har været siden jeg sidst kom, så kan jeg simpelthen ikke opretholde min rejsning til at kunne udføre noget som helst! Jeg har (forsøgt) at være sammen med flere fyre som har tændt mig utroligt meget på, og under forspil og oralsex har rejsning slet ikke været et problem, men når det så er kommet til analsex, som jeg har haft meget lyst til, så forsvinder min rejsning meget hurtigt, hvilket uundgåeligt er meget pinlig for en fyr i min alder....
Jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvad problemet kan være eller hvordan jeg kan løse det! Jeg har overvejet om jeg måske bare skal nøjes med at være passiv ved analsex, selvom jeg meget gerne vil prøve det andet også!

Jeg håber at du måske kan give mig lidt forståelse og/eller råd til hvad jeg skal eller kan gøre?

Mange Hilsner fra
S

Brevkassesvar:

Kære S

Tillykke med din indtræden i det homoseksuelle univers. Analsex er en dejlig ting og jeg forstår godt du har lyst til at prøve at være den aktive del i analsex. Det at miste sin rejsning, er en sårbar ting for de fleste mænd fordi vi har bundet det op med at være en rigtig mand, særligt sårbart er det at være ung og miste rejsning fordi ungdom er forbundet med altid at have stiv pik. Da du ikke ellers har problemer med din rejsning. Vil jeg tro at det er en psykisk blokering, der handler om hvad du tænker om dig selv som aktiv når du skal til at trænge ind i fyren du er sammen med. F.eks .” bare min pik nu ikke bliver slap” eller ” Mon han kan mærke min pik, er den stor nok i forhold til hans” eller ”Jeg kan ikke mærke noget med kondom på”. Den slags tanker fjerner dig fra dit begær. Det gør at du mister rejsningen. Det andet der kan forstyrre er hvis du føler dig mindre maskulin end den fyr du er sammen med. Vi har alle en maskulin og feminin essens, og hvis du mærker efter kan du mærke hvis maskulinessens der er stærkest. Der skal helst være en tydelig maskulin og feminin essens for at give en seksuel dynamik. Det kan godt svinge hvem der har den maskuline essens. Så det har også noget at gøre med den energi der er på det tidspunkt i er sammen at gøre. Prøv evt. at gå efter en fyr der har en mere feminin essens eller mere drenget type. Det kan måske forstærke din maskuline essens. Når man skal være aktiv ved anal sex skal du i kontakt med din aggression og din evne til at dominere. Det er svært for mig at læse ud fra teksten hvor meget du er i kontakt med de kræfter i dig selv. Du kan tænke lidt på det som når man går forbi nogen på gaden og er ved at gå ind i hinanden, fordi der ikke er en af jer der tydeligt viser retning” jeg går i højre side”, så vil den enden automatisk trække over i venstre. Sex handler om leg med energien. Du kan forstærke den stryge den ud i hele kroppen, fokusere den til pikken, opbygge den, rumme den. Lade den komme til udløsning i en orgasme. Hvis det jeg har skrevet ikke gør en forskel så vil jeg råde dig til at opsøge en sexolog, inden du tror du er impotent, hvad jeg ikke hører du er. Du er velkommen til at skrive igen. Fortæl gerne hvis du har kunnet bruge rådet til noget.

Venlig hilsen

Flemming Bogø
Sexolog
www.homoliv.net

Ingen kommentarer:

Send en kommentar