lørdag den 11. september 2010

Bliv bedre til at bolle længe

Hvor længe holder du når du boller? Og ville du ønske du vil kunne holde længere? På vores salg af bedøvende cremer og bedøvnede kondomer så kan vi se at du ikke er alene med det ønske. Videnskabelige undersøgelser kommer frem til at den gennemsnitlige aktive mand holder til at bolle i 5 – 10 minutter. 71 procent ville ønske, at de kunne holde dampen oppe bare lidt længere. Så derfor lidt fif her fra drengene og den videnskabelige verden. Vi har blandt andet kigget på øvelser fra magasinet MensHealth. Så du kan få lange frække nætter, hvor du har fuldstændig styr på, hvornår du ’fyrer’ op under den store finale - orgasmen.

1. Glem dig selv når du onanerer
Lad være med at fokusere på din egen orgasme, når du onanerer. I stedet forestil dig at du er i gang med at tilfredsstille din partner analt. Bliv ved ind til, du er lige ved at komme – hold en kort pause og genoptag derefter arbejdet.
For en mere virkelighedstro oplevelse anbefaler vi Flesh Jack. Vælg en intensiv udgave når du "træner" selv. Det gør at du får mere overskud i samlejet.

2. Klem den
Hvis du er ved at koge helt over, kan du trække dig ud og klemme på undersiden af hovedet på din penis. Det får blodet til at ’vende’ om og udsætter orgasmen.

3. Få styr på begejstringen
Lær din egen begejstring at kende. Mærk hele tiden efter, hvor opstemt du er – prøv at vurdere, hvor du befinder dig på en skala fra 1 – 10. Prøv at holde dig på en 7’er.

4. Kom i gang med knibeøvelserne
Træn din bækkenbund. Når du tisser, kan du for eksempel prøve at stoppe strålen og tælle til ti, for derefter at tisse videre. De er de muskler, du skal træne. Du kan lave ’knibeøvelserne’ over alt: På kontoret, i bilen og i køen i Netto.
Plus: Knibeøvelser gør også at du får lettere ved at holde på vandet når du bliver ældre udover et mere kontrolleret sexliv.

5. Små, korte stød
Varier med kortere stød, hvor du kun lige akkurat trænger ind. Så er stimulering mindre og din partner vil nyde på den måde at få stimuleret sine analnerver. Tænk også over hvilke stillinger du boller ham i. Gå efter den "mindre gode" - det kan jo være at den er god for ham og hvis den er mindre god for dig holder du nok også længere.

6. Tag en tur nummer to
De fleste mænd holder længere i andet forsøg. Så bare fat mod og gå i krig igen. Eventuelt kan I aftale at din partner ikke skal komme første gang - det vil også give ham større orgasmer i enden.

7. Bedøv pikken
Der findes også hjælp fra lægeverdenen. Og det kan være det som giver dig overskuddet. Helt konkret så bliver de aller yderste nerver følelsesløse. Dem der ligger længere inde bliver stadig stimuleret. Oplevelsen er knap så intensiv og du vil opleve at holde længere.
Skal det aftales med partneren kan du vælge en bedøvende creme eller bedøvende spray til penis. Den diskrete løsning er Max.Love kondomer. Det vil din partner ikke opdage - og det er jo ikke alt han behøver at vide ;).

8. Vær til stede i nuet

Jo mere du tænker på din orgasme, jo hurtigere vil den komme. Forsøg at være til stede i nuet. Nyd nærheden og at være der for din partner. Lad være med at fokusere så meget på ’målet’

9. Altid med kondom
Den ved vi alle sammen: Kondomer virker også så du får lidt mindre følelse. Så på med kondomet selvom du er i fast forhold og du vil kunne give ham større glæde. Bonussen er så også den eneste effektive beskyttelse mod sygdomme mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar