tirsdag den 19. maj 2009

Vi elsker også jer :o)

Igennem de sidste to måneder har vi ventet med spænding på at denne dag skulle komme. Homoware har igennem de sidste 8 år leveret en utrolig service. Ved vores genåbning har vi haft to hovedmål: 1) have de mest spændende varer på hylderne til de bedste priser 2) Forsætte med at have markedets bedste kundeservice.

Derfor er det utrolig dejligt at konstatere at vi i anmeldelsen på Trustpilot i dag, den første efter genåbningen, har fået 5 stjerner. Glade kunder er det som gør det fedt at have butik og styrker os i troen på at vi gør det rigtigt. Jeg håber at alle kunder som ikke på stående fod vil give os 5 stjerner vil skrive eller ringe til os for så er der sikkert tale om en misforståelse som vi skal have rettet op på.

Se andre kunders anmeldelser af Homoware på Trustpilot.

For de mest spænende varer på hylden, så er det et punkt vi arbejder meget med og hvor vi aldrig bliver færdige. Vi sætter stor pris på alle ønsker og behov vi møder undervejs, og hører gerne fra kunder der synes at vi mangler noget i shoppen. Vi kan skaffe stort set alt hjem, og vil strække os langt for at opfylde vores kunders ønsker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar