fredag den 29. maj 2009

Nu kan du få endnu ud af dine Club Homoware Point

Siden Homoware genåbnede for snart 2 måneder siden har du som Club Homoware medlem optjent point hver gang du har handlet hos Homoware. Disse point har indtil nu kun kunne bruges til at udløse en pæn rabat på dine efterfølgende bestillinger.

Nu kan du få endnu mere glæde af dine opsparede point!
Vi har udvalgt en række varer og giver dig nu muligheden for at købe disse med en kæmpe rabat - i mange tilfælde hvad der svarer til under halv pris!

Ved at bruge dine opsparede point på denne måde får du endnu mere ud af dine point. Du kan finde tilbud på kondomer der koster helt ned til kun et par point til vores meget populære Clone-A-Willy der koster 175 point, samt en masse gode tilbud her imellem. Vi vil løbende tilføje nye varer til udvalget, og efterhånden som vores mest trofaste kunder opsparer flere point vil vi tilføje flere af vores mere eksklusive varer til denne ordning.

Det kan med andre ord godt betale sig at komme tilbage til Homoware hver gang der skal fyldes op af glidecreme, en ny fræk film skal købes hjem til samlingen eller når det gamle sexlegetøj bliver kedeligt.

Du optjener point allerede fra første bestilling - du skal blot melde dig ind i Club Homoware når du handler.

Læs mere på vores Club Homoware info-side, og se hvilke varer du kan købe for dine Club Homoware Point.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar