torsdag den 13. august 2009

Spørgsmål og svar: Hvad er pointen med analkugler

Hvor skal man henvende sig, når man har et lidt delikat spørgsmål? Jeg kom pludselig i tanke om, at det vist var oplagt at spørge Homoware, så jeg håber at I kan svare.

Hvad er pointen med analkugler? Hvorfor ikke nøjes med dildoer og buttplugs? Selvfølgelig kan jeg se at de er anderledes, men jeg har svært ved at se pointen.
Mvh Jens.

Hej Jens

Tak for dit spørgsmål, som jeg vil prøve at besvare så godt jeg kan.

Analkugler kommer i forskellige størrelser. Begyndere ofte foretrækker de mindre slags, mens andre nyder intensiteten af større kugler. Kuglerne kan give en følelse af ophidselse både under indsættelse og udtagelse, og større kugler kan skabe en følelse af pres mens de er inde.

Designet gør at dine muskler hhv. strammes og slapper af efterhånden som kuglerne føres ind eller tages ud, hvilket er det der primært adskiller analkugler fra dildoer.

Hos os i Homoware kan du købe en række forskellige analkugler.

Som med al anden anal seksuel aktivitet bør analkuglerne være godt smurt glidecreme. De kan evt. anbringes inde i et kondom, der anbefales, hvis de er delt med en partner.

Om ovenstående giver en idé om pointen med analkugler ved jeg ikke, men som med så meget andet sexlegetøj er noget af pointen også at prøve noget man ikke er vant til og afveksle mellem noget forskelligt.

Hvis du ikke har prøvet analkugler før, så vil jeg i al fald anbefale dig at give det en chance ;) Jeg har svært ved at forestille mig at du vil blive skuffet.

Med venlig hilsen
Dennis, En af Drengene fra Homoware

Vi svarer gerne på spørgsmål her på bloggen om brugen af vores sexlegetøj eller andre varer. Du kan skrive til info@homoware.dk med både spørgsmål og feedback, så lover vi at vende tilbage med et svar hurtigst muligt Vi annonymiserer naturligvis dit spørgsmål inden vi besvarer det på bloggen.

1 kommentar:

  1. Tak for svaret. Jeg har efterhånden spurgt flere mennesker, inkl. et par fyre som selv har analkugler. Men de havde faktisk lidt svært ved at forklare noget som helst. Dit svar er det første som giver en mening. Jeg synes det lyder meget spændende og det vil jeg helt bestemt prøve. :D
    Mvh Jens.

    SvarSlet