onsdag den 12. august 2009

Sikken en fantastisk fest!

Det var den første Pride / Outgames for Homoware med os nye Drenge bag roret og sikken en fantastisk fest! Det har været rigtig dejligt at få lov til at møde en masse af jer kunder i vores stand på Pride Square. Det er noget ganske andet at have stade plads end at drive en webshop, men med så dejlige kunder som I er var det en rigtig dejlig oplevelse.

Vi har fået mange inputs til vores netbutik og ikke mindst vores stand på Pride Square - det var vores første rigtig salgsbod og som fagfolk fortalte os: "I har meget at lære endnu" - glæd jer til Homoware på Priden 2010 - det bliver endnu federe!

Der er intet som glæden ved at give
Outgames of Priden har for os været meget mere end at have en stand på Pride Square. Vi tilbød at være Outgames værter og fik med forsinkelse 4 mexicanere fra et fodboldhold indlogeret (de havde glemt at booke London - København billetten hvilket sendte dem ud på en længere omvej).

Det var en helt fantastisk oplevelse! Og helt mexican style: ikke sådan rigtig nogen planlægning eller penge (vi nåede at have helt op til 7-8 boende i vores stue, som manglede et sted at sove). Ja, de fik endda udleveret madvarer fra den Mexicanske ambassade til dækning af nogen af dagene. Hvor er det bare fantastisk at kunne gøre noget for andre! Det er vores drive bagved Homoware, men det er noget helt andet når der tropper et fodboldhold op i stuen, hvoraf de sidste tog afsted igår d. 11. august.

Vi kan klart anbefale det! Vi har så meget og det er en nydelse at give lidt af det videre.

Vi har i den seneste tid arbejdet i den bagvedliggende motor på vores shop og fået tilføjet nogle at de ting vi ikke nåede da vi åbnede. Over de næste måneder vil I kunne glæde jer til mange nye produkter i butikken når vi udvider sortimentet endnu en gang.

Skal vi ikke slutte denne blogpost af med nogle stemningsbilleder fra Homoware på Pride Square?

Efterlysning: Vi har en kunde som købte et smukt Regnbue BBQ-set med grydelapper, forklæde og hele baduljen. En af genstandene blev glemt på vores stand og vi vil meget gerne sende den til dig. Så skriv eller ring endelig til os!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar