onsdag den 3. juni 2009

Spørgsmål og svar: Hvordan får jeg min Bad Boy på plads

Hej Drenge

Jeg har nogle problemer med at få min Bad Boy helt på plads, har I et godt råd?

Med venlig hilsen
Jens

Hej Jens

Bad Boy der er en af vores meget populære G-Spots vibratorer, er den største i serien der også omfatter Naughty Boy og Rude Boy. Personligt har jeg kun erfaring med Rude Boy, der er ca en cm smallere og mere jævn i modsætning til Bad Boy.

Jeg ved ikke om dine problemer skyldes størrelsen på din Bad Boy eller krumningen som alle tre vibratorer har. Hvis det skyldes at Bad Boy der måler op til 3,5 cm i diameter er for stor vil jeg anbefale som med alt andet sexlegetøj at dele det op i små skridt. Husk at bruge rigeligt med glidecreme, vand- eller silikonebaseret (aldrig oliebaseret). Nøjes med kun at tage den en smule op og vent til dine muskler slapper af før du går videre. Tag den evt. ud undervejs og påfør mere glidecreme.

Alternativt kan du også prøve en af de to andre udgaver der begge er mindre i deres omkreds. Især Naughty Boy har en anelse smallere spids, og er derfor måske lettere at få op.

Hvis det derimod er krumningen der giver dig problemer, så skal du naturligvis først og fremmest sørge for at den vendes rigtigt.

Tværsnit af brug af Rude Boy


Min erfaring er at det er lettest at få den op når du forsøger at føre den så langt ind du kan før du "drejer" den ind imod dit g-punkt. Husk stadig glidecreme, og lad være at tvinge den ind, men vent til dine muskler slapper af og du ikke spænder.

Når du først har den rigtig på plads, og tænder vibratoren, kan jeg love dig at der sættes gang i systemet.

Se alle varer i vores G-Spot kategori her.

God fornøjelse
Dennis - En af Drengene

Vi svarer gerne på spørgsmål her på bloggen om brugen af vores sexlegetøj eller andre varer. Du kan skrive til info@homoware.dk med både spørgsmål og feedback, så lover vi at vende tilbage med et svar hurtigst muligt Vi anonymiserer naturligvis dit spørgsmål inden vi besvarer det på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar