fredag den 31. juli 2009

Fakta om Homoware

Homoware kører lige nu en "Get the facts" kampagne på boyfriend.dk hvor vi forsøger at slå nogle facts om Homoware fast i det danske homomiljø. Denne blogpost skal uddybe disse facts, så hvis du har klikket dig ind på denne blogpost via vores bannerreklame, så håber vi at du bliver klogere på Homoware efter at have læst dette - og hvis du efterfølgende har nogen spørgsmål om Homoware, så hører vi naturligvis meget gerne fra dig.

Fact #1: Homoware har prisgaranti, så her får du mest for pengene
Homoware har indført prisgaranti, hvilket betyder at vi gør alt hvad vi kan for til hver en tid at have lavere priser end vores konkurrenter. Skulle det alligevel ske at du har købt en vare som du efterfølgende finder hos en af vores konkurrenter til en lavere pris, så refunderer vi differencen. Du får med andre ord altid mest for pengene når du handler hos Homoware. Du kan læse mere om vores prisgaranti i shoppens handelsbetingelser.

Fact #2: Homoware er den gayshop med landets højeste kundetilfredshed
Homoware har altid været kendt på exceptionel god kundeservice, og det betyder selvfølgelig at Homoware har en masse tilfredse kunder. Faktisk har vi stort set ikke andet. Fakta er at Homoware er den gayshop med landets højeste kundetilfredshed. På Trustpilot.dk hvor næsten 30.000 danske virksomheder er blevet bedømt ligger Homoware i skrivende stund på en delt 5. plads, og blandt gayshops på en klar klar førsteplads.

Fact #3: Homoware var Danmarks første online gayshop
Mads og jeg der i dag driver Homoware købte butikken af de tidligere ejere Ole og Troels i starten af 2009. Ole og Troels har drevet Homoware siden år 2000, hvilket dermed gør Homoware til Danmarks første online gayshop. Vi gør vores bedste for at fortsætte Homoware i samme ånd og med samme værdier som butikken altid har repræsenteret, og er meget glade for den fortsatte opbakning vi møder alle steder vi kommer ud og blandt alle dem vi dagligt taler med.

Vi glæder os til at modtage din bestilling i vores webshop på www.homoware.dk.

På falderebet af World Outgames og Copenhagen Pride ugen ønskes I alle en god weekend, en fantastisk Pride og vi håber at se jer til et brag af en afslutningsfest på Halvandet i morgen.

2 kommentarer:

 1. Hvor skal man henvende sig, når man har et lidt delikat spørgsmål? Jeg kom pludselig i tanke om, at det vist var oplagt at spørge homoware, så jeg håber at I kan svare.

  Hvad er pointen med analkugler? Hvorfor ikke nøjes med dildoer og buttplugs? Selvfølgelig kan jeg se at de er anderledes, men jeg har svært ved at se pointen.
  Mvh Jens.

  SvarSlet
 2. Kære Jens. Jeg har lagt et svar på dit spørgsmål på vores blog, som du kan læse her: http://blog.homoware.dk/2009/08/sprgsmal-og-svar-hvad-er-pointen-med.html

  Jeg håber du bliver tilfreds med svaret :)

  Mvh
  Dennis

  SvarSlet