torsdag den 19. november 2009

Drengene gør mere for dig...

"Drengene gør mere for dig..." - det er vores nye slogan. Vi har siden vi overtog butikken i starten af året tænkt på hvilket slogan som vi gerne vil kendes for. Det er ingen hemmelighed at sexlegetøj til mænd er vores største salgsområde, men vi synes også vores butik Homoware dækker over en masse andet fra det største udvalg af regnbueartikler, Wellness, Homo fun med alverdens homorelateret spøg og skimt, for ikke at tale om tøj, det største udvalg af 2010 kalendere med mænd og alt det andet.

Så vi var nødt til at droppe et slogan om produkterne. Trods vores prisgaranti så er et om priserne simpelthen for kedeligt. Hvad er det så vi er gode til? Ja, det har spekuleret over i lang tid og er nu kommet frem til det vi tror på: Trods vi aldrig møder nogen af vores kunder, så formår vi at levere en personlig og god service med "det lille ekstra". Det er i hvert fald vores mål og noget vi meget gerne vil udfordres på. Så det må blive vores slogan "Drengene gør mere for dig...". Så håber vi at I vil holde os op på det og udfordre os på det.

Homoware er siden starten for snart 10 år siden af vores konkurrenter altid blevet beskyldt for at være et filantropisk projekt. For os er det et kompliment, selvfølgelig skal det være en forretning det vi laver, ellers vil det ikke kunne leve, men netop i dette årtusinde tror vi på at succesfuld forretning bygger på et filantropisk menneskesyn på kundernes præmisser Vi kan ikke alt, men gør det så godt vi kan og hjælp os til at blive bedre - forsæt med alle de dejlige rosende e-mails når vi gør det godt og der hvor vi kan forbedre os, så er vi meget lydhøre.

Drengene gør mere for dig...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar