onsdag den 9. december 2009

Sexbrevkassen: For lidt sæd?

Hej Sexolog.

Jeg har et pinligt problem, sys jeg i hvert fald.

Når jeg har sex med en fyr, eller spiller pik med en fyr, eller for mig selv. Kommer jeg ofte en meget lille portion. fyre jeg har været sammen med kommer i hvert fald MEGET mere end jeg gør. jeg sprøjter også meget sjældent... det render ofte bare ud af den, men jeg kunne virkeligt godt tænke at at kunne sprøjte som mine venner kan... og komme en større portion. er der noget jeg kan gøre for det?

Jeg har læst et sted at man kan spise en masse blødkogte æg, som så skulle øge sæd mængden, men synes ikke at det giver den ønskede effekt.

Håber at du/I kan svare mig på mine spørgsmål.

MVH
Keld


Brevkassesvar:

Hej Keld

Tak for dit brev

Sædvolumet varierer fra mand til mand, men ligger i gennemsnit på 2-3 ml, afhængig af hvor lang tid du ikke får udløsning.

Mænds sædkvalitet i den vestlige verden er generelt blevet halvt så god som den var for 50 år siden. Det hænger sammen med vores passive liv vi fører og de dårlige fødevarer vi spiser og stress samt for meget alkohol og tobak. Mænds sædkvalitet hænger sammen med kropsvægten. Både under- og overvægtige mænd har en mindre koncentration af sædceller end normalvægtige. Sædkvaliteten øges ved økologisk mad, spis mindst 600 gram frugt og grønsager om dagen. Daglig motion, Sørg for at have bukser der sidder løst så dine nosser bliver naturligt masseret når du bevæger dig. Varme ødelægger sæden derfor sidder nosserne uden på kroppen.

Du skriver du har en sivende udløsning . Det får mig til at tænke at du ikke opnår en orgasme der ruller gennem kroppen. Den kan du op nå ved at træne PC- muskelen der sidder i din bækkenbund jeg vil anbefale dig at købe DVD filen fra ”Regnorm til anakonda” der giver øvelser der styrker din bækkenbund. Øvelserne forbygger samtidig at man dryp tisser i underbukserne og at du kan styre din udløsning. Bækkenbunds øvelser øger muskulaturen omkring penis der får din sæd til at sprøjte langt. Din pik bliver også større af det. Og du får en hårdere rejsning af det og bliver mere seksuelt udholdende. Det er også godt at onanere 10 min. om dagen uden at få udløsning.

Zink øger sæd mængden. Hos voksne mænd kan mangel på zink føre til spermmangel og impotens. En mand mister, hvad der svarer til en fjerdedel af det gennemsnitlige zinkindhold i kosten pr. dag med hver udløsning En mand bør spise 9 mg zink pr. dag, hvor der er taget højde for et normalt sexliv. Zink findes i: Ølgær, æg, magert rødt kød, bælgfrugter, svampe, skummetmælk, græskar- og solsikkekerner, skaldyr (østers), spinat, fuldkorn. Hvis du ønsker en mere cremet sæd, skal du ud over zink, have æggehvider, B6, omega-3 olie, selen. Endelig findes der en pille der hedder ”Volume 500” der er 100% naturlige og uden bivirkninger og ikke kan være skadelige.

Det siges, at hvis manden generelt har et højere østrogenniveau end normalt, så har det indvirkning på sæd mængden. Man kan som mand have et naturligt højere østrogenniveau, eller også kan man få det via anden medicin, hvilket kan påvirke sæd mængden. Bl.a. kan en øget mængde fedtvæv hos manden, medføre større omdannelse af testosteron til østrogener, hvilket kan have indflydelse på dannelsen af sædceller. Du kan få målt dit testosteron hos lægen, det kan også være godt at få checket din prostata. Derudover taler nogle om, at akupunktur kan hjælpe på sæd mængden. Så her er lidt at gå i gang med.

Så det kræver livsstil ændring

Venlig hilsen

Sexolog, Flemming Bogø
www.homoliv.net

Få svar på spørgsmål du går og tumler med. Skriv til Flemming på sexolog@homoware.dk - det er anonymt og alle får svar!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar