søndag den 6. december 2009

Ny Sexbrevkasse - Spørg Sexologen

Hvor går man hen og får gode råd på de ting som vi alle i en eller anden udstrækning tumler med? Som homo kan det måske være ekstra svært at finde et sted. Vi har drenge har i hvert fald ikke kendskab til nogen ordentlig "brevkasse" specialiseret i homoseksuelle.

Vi har derfor allieret med os sexolog Flemming Bogø, som vil svare på alle spørgsmål indenfor emnet. Alle får svar. Skriv til "sexolog@homoware.dk" og e-mails vil blive sendt direkte til Flemming.

Teaser fra Flemming Bogø:
"Kære læser denne af denne blog/ sexbrevkasse

Jeg kender dig ikke men på baggrund af hvad du kan købe på denne hjemmeside af sexlegetøj, pornofilm formoder jeg du er homoseksuel eller føler dig tiltrukket af andre mand.

Det at komme til at være åben homoseksuel er en rejse. Hver gang vi møder nye mennesker skal vi vælge at springe ud på ny. Ved jobskifte, nye venner, familiefester og kursus osv. Det er noget særligt at skulle forholde sig til vores seksualitet hele tiden selv om vi ikke er vores seksualitet, så er den en del af os. Både når sex er dejligt og når det er svært fordi du måske mister rejsningen, kæresten er utro, eller du har måske selv har været det og overvejer om du skal fortælle det til din kæreste, måske har kæresten eller du selv mister lysten til sex og er uforstående over for det fordi du tidligere har været vild med sex. For mig hænger seksualitet og selvværd, evne til at kommunikere meget sammen. Det at du har selvværd til at stå ved din seksualitet, hvad du tænder på, at du kan udtrykke hvad du tænder på til dem du tænder på, at du kan skabe kontakt, og rumme hvis du får et afslag. Det at du kan se et afslag som at der ikke er noget i vejen med dig og det du tænder på, men at den anden bare ikke havde lyst til at gøre det med dig, lige på det tidspunkt har personen ikke har lyst til sex med dig. Så det vi tænker om os selv og andre har her også en stor betydning i det at kunne have sex med et andet menneske. Eks . Du har lyst til sex med kæresten og kæresten har ikke lyst nu så han afviser dig. Så kunne du have nogle tanker om dig selv, der kunne hedde ”Jeg er også blevet for tyk, min pik er ikke stor nok. Han begærer ikke min krop længere” Det var ikke hvad han sagde det er dine tolkninger af hans afvisning. Så det er dine tanker der gør dig ked af det, ikke hans afvisning. Giver det mening?

Sexolog og psykoterapeut Flemming Bogø
www.homoliv.net"

Giv de spørgsmål du går og tumler med luft Skriv til Flemming på sexolog@homoware.dk - det er anonymt og alle får svar!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar