onsdag den 9. december 2009

Spørgsmål og svar: Den bedste glidecreme?

Hej
Hvad kan I anbefale af glidecreme? Det skal være behageligt at anvende, og det skal ikke være klistret, når man smører det på ved røven og i røven - for at sige det ligeud. Det skal bare være det bedste af det bedste.

Med venlig hilsen
Mads

Hej Mads

Tusind tak for dit spørgsmål. Vi har ikke nogen glidecremer i shoppen som jeg ikke selv ville kunne stå inde for at bruge. Men når du nu spørger til det bedste af det bedste der kan bruges sammen med kondomer, så vil jeg helt klart anbefale at du prøver en siliconebaseret glidcreme. Det er den jeg oftest selv bruger med min kæreste. Den kan bruges med kondomer og virker ikke klistret som vandbaseret kan føles. Desuden holder den i rigtig lang tid så det er ikke er nødvendigt at "genpåfylde" undervejs. Silikoneglidecremer har en lidt højere literpris end vandbaseret, men det bliver opvejet at af at der skal bruges mindre.

Det eneste minus er at smører så godt det kan være svært at vaske helt af, så pikken kan godt føles en smule silikoneblød selv efter et brusebad - det er nu ikke noget der genere på nogen måde. Derudover kan det plette lidt på lagnet som først går væk ved næste vask. Alle de mærker vi har er rigtig gode. Så vælg selv mellem Gun Oil, Swiss Navy, Pjur eller et af de andre lækre mærker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar