lørdag den 6. juni 2009

Følg med i vores nyheder - lige nu har vi over 100

Vi har i de seneste dage tilføjet rigtig mange nye varer til butikken - over 100 nye varer de seneste 14 dage. Blandt andet har vi tilføjet en lang række PRIDE og regnbue artikler, Joe Phillips køleskabsmagneter, porno film, sexlegetøj, postkort og meget mere.

Vi vil gerne gøre en indsats for at vores kunder kan følge med og få et hurtigt overblik over vores nyheder, så derfor har vi gjort vores nyheder tilgængelige via et RSS feed, der gør det muligt for dig at abonnere på disse, og altid være opdateret.

Abonner på vores RSS feed med Nyheder i shoppen

Hvordan fungerer RSS
Mange hjemmesider tilbyder RSS feeds med f.eks. deres seneste nyheder, blog posts, produkter og lignende. De fleste internet browsere er i stand at abonnere på RSS feeds og i deres Bogmærker eller Favoritter oversigt, give brugeren et overblik over hvilke hjemmesider der har nyt indhold siden de sidst er blevet besøgt.

For hjemmesider der tilbyder RSS feeds vises et RSS ikon som regel i adressefeltets højre side. Klik på det og følg instruktionerne for at abonnere på nyheder.

F.eks kan du også følge med i nye indlæg på vores blog via RSS. Bemærk RSS ikonet i højre side af browserens adressebar.

Ander RSS readers for de mere advancerede
News Crawler:
http://www.newzcrawler.com/

Feed Demon
http://www.newsgator.com/Individuals/FeedDemon/

Google Reader
http://www.google.com/reader/

God fornøjelse - og må du aldrig igen gå glip af en nyhed ;-)

Dennis

Ingen kommentarer:

Send en kommentar