torsdag den 25. juni 2009

Spørgsmål og svar: Hvilken glide creme hvis jeg er lidt snæver?

Læste lige på jeres reklamespot at man godt må spørge, det gør jeg så og måske lidt dumt. Det handler om glidecreme, se jeg er lidt snæver og vil så spørge hvilken af de cremer I har der er bedst.

Hilsen Erik

Hej Erik

Tusind tak for dit spørgsmål - der er ingen dumme spørgsmål, kun dårlige svar :). Jeg vil gøre mit bedste for at det her bliver fyldestgørende. Af din e-mail er jeg ikke helt sikker på om du mener forhudsindsnævring som dig som aktiv eller snæver/stram når du er passiv. Så jeg vil svare på begge dele.

Hvis du har lidt forhudsindsnævring vil jeg som første valg forslå at du tager forbi egen læge. Han har tavshedspligt og behandling af det kan normalt klares let. Tit i form af påsmøring af en receptpligtig creme og i nogen tilfælde ved en lille operation (det er blot huden de skærer i), og det kan gøres i alle aldre (og det er jo aldrig for sent for et endnu bedre sex liv :-P). Hvis du ikke ønsker denne løsning så kommer anbefalingen til at afhænge af uddybning af de problemer du oplever. Hvis det er ubehag kan en bedøvende creme som Sta-Erect være mulig hjælp da den har en lokalbedøvende virkning på lige de yderste nerver.

Hvis du føler at du er stram når du er passiv ved analsex. Så er det tit forbundet med at du ikke helt slapper af, tit fordi han bare er for hurtigt til at komme op i dig. Det bedste og gratis råd er er give mere tid til forspil. Det kan dog tit ikke klare det hele. Hvor meget der skal til afhænger lidt af hvor store problemer du har. Som udgangspunkt vil jeg anbefale mr. Ease, hvis lindrende virkning er baseret på naturlige ingredienser. K-numbing vandbaseret glidecreme kan også anbefales: det er en decideret glidecreme som har varm kildrende effekt som slapper af og løsner op.

De to ovenfor er begge baseret på effekten af forskellige planter. Skal det være virkelig kraftigt så er vi ovre i Boy Butter Extreme. Det er en oliebaseret glidecreme med et højt indhold af et lokalbedøvende stof. Det er et produkt som mest bruges af nogen som leger med større legetøj eller fisting.

Jeg håber det ovenstående har givet svar på dit spørgsmål?

Med venlig hilsen
Mads, Farmaceut & En af Drengene fra Homoware

Vi svarer gerne på spørgsmål her på bloggen om brugen af vores sexlegetøj eller andre varer. Du kan skrive til info@homoware.dk med både spørgsmål og feedback, så lover vi at vende tilbage med et svar hurtigst muligt Vi annonymiserer naturligvis dit spørgsmål inden vi besvarer det på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar