tirsdag den 16. juni 2009

Pressemeddelelse: Homoware har de laveste priser - det garanterer vi

København, 16. juni 2009

Homoware har de laveste priser - det garanterer vi

Homoware har branchens højeste serviceniveau og bedste kundeservice. Det har gjort at rigtig mange kunder vælger Homoware frem for vores konkurrenter, udelukkende fordi de ved at hos Homoware får de uden undtagelse altid en god oplevelse.

Der er desværre opstået den generelle holdning at Homoware er et dyrt sted at handle. De tilbagemeldinger vi får fra vores kunder er at de synes vi er lidt dyrere end vores konkurrenter men at vores service er helt i top. Vi er ikke i tvivl om at fordi vi yder den ekstraordinært gode service, så forventer kunderne også at det hele nok koster lidt mere. Vores opfattelse derimod at vi er billigere end vores konkurrenter på stort set alle varer.
"Det er almindelig kendt at kvalitet og pris ofte går hånd i hånd, men det er ærgerligt hvis vores kunder har fået den opfattelse at vi er dyrere blot fordi serviceniveauet er højt. Man kan sagtens yde en god service uden at tage overpris for sine varer, og det vil vi gerne slå fast en gang for alle." - Dennis
Fra og med i dag giver Homoware prisgaranti på alle varer i shoppen. Hos Homoware kan du være sikker på at finde de laveste priser - det vil vi gerne garantere.

Hvis du inden for 14 dage efter du har handlet hos Homoware finder en vare du har købt billigere hos en af vores konkurrenter, så udbetaler vi dig differencen på varens pris.
"Det er naturligvis muligt at finde varer i vores shop som en konkurrent har billigere på et given tidspunkt. Vores konkurrenter justerer jo også deres priser hele tiden. Vi vil bruge prisgarantien til at skabe tryghed hos vores kunder, og fjerne den generelle opfattelse af at vi er dyre." - Mads
Vi hører naturligvis også gerne fra dig selvom du ikke allerede har handlet hos Homoware, hvis du har fundet en vare billigere hos en konkurrent. Så kan du naturligvis købe varen til samme pris som hos konkurrenten.

Besøg shoppen på www.homoware.dk hvor vi glæder os til at tage imod din bestilling.

Hvis du vil høre mere eller har spørgsmål til pressemeddelelse, så skriv til Drengene på e-mail info@homoware.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar