tirsdag den 27. april 2010

Electro Sex - et overview

Electrosex (erotisk elektrostimulering) handler det om at bruge lavfrekvens elektrisk stimulering af dine nerver med det formål at få elektrisk stimulering og nydelse. Glæderne af elektrosex har været kendt i mange år, faktisk har man kunne købe elektrosex bælter mod importens helt tilbage i 1830'erne - snart 200 år siden.

Hvordan gør man og hvad kan jeg forvente?
Når du har sat elektroderne på huden, aluminiums butt plugget i røven eller penisringen omkring pikken, så har du givet dig selv direkte adgang og kontrol over de nerver som giver lystfølelserne ved onani og sex. Du justerer rytmen og intensiteten af de elektriske stimuli som køber igennem de udvalgte område: Fra en let kildren, over dybe kærtegn til intens nærværende stimulering.
Strømmen løber mellem de to elektroder fra styrepulten. Den del af din krop som er imellem er altså den som bliver stimuleret. Med den ene elektrode på penishovedet og den anden ved penisroden stimuleres hele pikken. Ved brug af tilhørende legetøj som fx Metal Ball Dildo sidder begge elektroder indeni i legetøjet, og designet er her fx så den løber fra spidsen, over din prostata til en modtager længere nede på dildoen.

"MyStim giver en utrolig dejlig følsomhed og kildrende fornemmelse, som jeg aldrig har prøvet før. Man kan blive stimuleret lige dér, hvor man bedst kan lide det." - en tilfreds kunde hos Homoware
Elektrosex & potensproblemer
Elektrosex kan ikke træde i stedet for konsultation med din læge og de resterende sundhedssystem Vi har dog oplevet tilbagemeldinger fra kunder som ikke har kunne få noget hjælp i det etableret system har fået meget lettere adgang til orgasmer, pga udstyrets evne til direkte adgang til nerverne og din lette kontrol af intensiteten.

Elektrodegel / Glidecreme
Elektrodegel / glidecreme er vigtigt at anvende i forbindelse med elektrosex leg. Det sikre en god elektriskforbindelse og forhindre herved forbrændinger. Vandbaseret glidecremer fungerer glimrende, oliven olie er dog også populært da den ikke tørrer ud. Silikone glidemiddel duer ikke, da det er en dårlig strømleder.

Hvorfor er elektrosex så dyrt?
Vi forhandler kun mærkevarer indenfor elektrosex fremstillet i Europa, simpelthen fordi vores erfaring er at kinesisk produceret discountmærker ikke er lavet af ordentlig kvalitet og nogle er decideret til fare for deres omgivelser. Metaller er de bedste ledende materialer og råvarer i kirurgisk kvalitet her koster en del penge. Vi har valgt Mystim som vores elektrosex mærke, da vi synes du her får det bedste match mellem kvalitet og pris.
Vi skal også advarer mod at bruge dit tv-shop elektriske mavetræningsapparat til erotisk stimulering: Den er ikke lavet til det og oplevelsen kan blive yderst ubehagelig. I øvrigt er fx vores Mystim Butt plugs fantastiske også uden strøm: Du opnår en vægt du ikke kan finde andre steder samtidig at de perfekte til kulde/varme oplevelser o.l.

Electrostimulering og BDSM
Elektrostimulering bruges også i BDSM miljøet, men her er målet sadistisk med fokus på smerte - det kræver noget andet udstyr og der ikke det man forbinder med elektrosex i dag. Vor kollektion af Mystim elektrosexprodukterne er designet til at skabe ekstra nydelse og glæde og er derfor ikke velegnet til BDSM.

Et par bemærkning om sikkerhed.
Elektrosex legetøj bør altid anvendes sammen med glidecreme for at få en god elektrodekontakt. Selvom apparaterne er lav frekvente må de aldrig bruges sådan at strømmen løber igennem eller forbi hjertet. Derudover kan apparaterne ikke anbefales til brug af folk med hjerteproblemer uden forudgående konsultation med læge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar