lørdag den 10. april 2010

Spørgsmål og Svar: Se større ud i badebukser

Hej Drengene

Hvad kan hjælpe mig for at se lidt større ud i badebukser?

Hilsen
C.

Hej C

Det du har brug for er en cock ring. Når den sidder bag pik og nosser kan den få dig til at se større ud på to måder: Ved bare at sidde rundt om vil den trække det hele ind i midten og derved give en pænere bule. for endnu større effekt skal du vælge en cockring (penisring) som har en vis bredde og derved trækker hele værket lidt længere frem i lyset.

Drengenes Fede Silikone cockring er billig meget fleksibel cock ring som vil samle din pik og nosser mere i midten så bulen bliver tydeligere. Den vil være et godt sted at starte. Jeg er dog ikke klar over hvordan den bliver efter hvis den bruges i clor/saltvand

For større effekt kan jeg anbefale dig at købe vores donut silikone cock ring. Den er 17 cm bred så den både samler samt trækker fremad i pik og nosser og underbygger derved bulen.

Start med at gå rundt med det derhjemme. At bære cock ringe giver i sig selv nogle fyre jern på, så det er nok bedst lige at vænne sig til det derhjemme. Cock ringe er iøvrigt også dejlige ved sex, det kan du evt læse mere om her.

Med venlig hilsen
Mads, Drengene fra Homoware

1 kommentar:

  1. Hej Mads. Donot-ringen: Sikke en bule, det ville gi', ,o))): den er nu ikke 17 CM, men 17 mm bred. Går næsten dagligt med den. Let stimulerende. Lækkert, også til sex ;o))). Kan du / I ikke lægge et link ved produkterne til anvisninger på, hvordan man skal måle, hvilken størrelse, der skal anvendes. Det ville lette processen ;o))). Tak i øvrigt for dine altid venlige råd!

    SvarSlet