fredag den 2. april 2010

Spørgsmål og Svar: Dick Plugs

Hej Drengene fra Homoware

Hvordan bruger man dick plugs? Og kan de anbefales?

Hilsner
M.

Dick plugs/penis plugs, har eksisteret i noget tid, men de har fået en kraftig øget interesse den seneste tid. Det skyldes nok at rygtet om deres fortræffeligheder er ved at komme ud.

Et dick plug skal indsættes meget lannngsommt! Brug masser af steril glidecreme og tænk på det som et butt plug: Når først det bredest punkt er inde så smutter den lige ind! Se et billede af indsætningen af plugget i vores shop.

Du vil opleve en meget intens følelse fordi der netop i pikhovedet sidder en masse nerveender som bliver kraftigt stimuleret. Din pik vil helt sikkert blive stiv på et øjeblik når du bruger et penis plug simpelthen pga intensiteten.

Når først penis plugget er inde så får din penis det her Prins Albert udseende pga. ringen i enden som stikker ud. Det ser frækt og sexy ud. Du kan sagtens onanerer eller få et blow job med plugget i den stive pik.

Når du skal have det ud er det vores erfaring at du ikke skal trække det ud straks du har sat det i, lad in penis slappe af og vænne sig til plugget før du gør det. Når vil trække penis plugget ud så brug noget mere spyt omkring hullet og træk det så ud ganske langsomt. Udfordringen er når det bredeste punkt skal forbi udgangen.

Penis plugs er i virkeligheden ikke forbundet med smerte, de føles fantastisk. Nogle fyre elsker at onanere med det siddende i, og trækker det så forsigtig ud lige som de skal til at komme og derved løfter oplevelse til helt andre højder. Du kan endda gå med et penis plug i længere perioder af gangen. Nogle fyre pisser endda uden at tage det ud, hvilket dog ikke kan anbefales.

Har du lyst til at prøve noget anderledes, så prøv et dick plug. Hvis du bare går langsomt frem og mærker efter at det føles ok hele vejen, så skal det nok gå godt.

Vil du have en endnu større dick plug oplevelse? Så har vi også et dick plug med vibrationer som giver en endnu større oplevelse med maksimal stimulering af nerverne omkring urinvejen.

Du kan også overveje Sounds, som er tilsvarende dick plugs til indsættelse i urinrøret, men er lige tykt hele vejen. Sounds fåes i diametre fra 4 mm - 21 mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar