fredag den 3. april 2009

En pakke på afveje

Det her er en lille sjov historie fra dengang hvor Homoware for mig blot var et sted jeg købte kondomer, glidecreme og sexlegetøj.

Jeg havde for nylig bestilt lidt forskelligt fra Homoware, til levering på min adresse på Strandboulevarden på Østerbro hvor jeg boede på det tidspunkt. Der var gået en lille uge, og jeg var begyndt at undre mig over hvor pakken blev af. Jeg havde altid modtaget mine vare dagen efter jeg afgav min bestilling.

En dag mens jeg var på arbejde skrev en af mine gamle venner som jeg ikke havde set i 3-4 år på Messenger.

Han spurgte til mit efternavn, om det ikke var mig.

- Joo, det er det. Hvorfor det svarede jeg.
- Så tror jeg at jeg har en pakke til dig, sagde han.
- En pakke?
- Ja, sagde han, jeg har modtaget en pakke, men der står dit navn på pakken, og det er ikke noget jeg kender noget til. Du må hellere komme og hente den inden min kæreste kommer hjem.

Det viste sig at min ven også boede på Strandboulevarden, men der ophørte ligheden også. Han boede 40 numre længere nede af vejen, og vi har hverken sammenfald af fornavn eller efternavn. Adressen stod tydeligt nok på pakken, så den kunne ikke misforståes.

Tænk sig alligevel, blandt de mange tusinde mennesker der bor på Østerbro, der fejlleverede Post Danmark pakken til en af mine gamle venner der kunne genkende mit navn. Den kunne lige så godt være havnet alle andre steder, men skæbnen ville at på trods af at Post Danmark gjorde deres for at modarbejde, så fik jeg mine varer til sidst :-)

Jeg synes i al fald at det på samme tid er både lidt utroligt og sjovt at tænke på.

Hvis nogen af jer i fremtiden oplever at en pakke fra Homoware ikke når frem, så kontakt os så vi kan efterlyse pakken hos Post Danmark. Det er ikke sikkert alle er lige så heldige som jeg var.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar