mandag den 20. april 2009

Første uge overstået

Så er den første uge overstået, og det er ikke gået stille for sig.

Vi kan se at vores åbningstilbud generelt har været meget interessante - noget har solgt rigtig godt, og noget har solgt mindre end vi havde troet. Vi er gået i gang med at bestille flere vare hjem, f.eks. Euroglider kondomer som vi sælger til 2 kr. pr. stk. i resten af april. Skulle vi at løbe tør for en tilbudsvare inden udgangen af april vil alle dem der køber i april selvfølgelig stadig få deres varer til tilbudspris, også selvom vi først kan sende varene i begyndelsen af maj.

Nogen af vores næste tiltag bliver at gøre shoppen endnu bedre og se på hvordan vi kan gøre det endnu federe at være Club Homoware medlem. Vi er blandt andet begyndt at lægge videoer fra film og andre produkter ind i shoppen, f.eks for vores Fleshjack Ice og vil på sigt gøre det muligt f.eks at købe frække film ud fra en oversigt af trailers. Vi ønsker også at tilføje produktanmeldelse fra vores kunder til shoppen så alle kan få glæde af andres erfaringer.

Der er nok af gode ideer at gå i gang med, og derfor er det vigtigt for os at høre jeres feedback på oplevelsen af at handle i shoppen, så vi kan disponere vores tid bedst muligt.

Hvis du allerede har handlet hos Homoware siden åbningen, så er du meget velkommen til at skrive en anmeldelse af oplevelsen på Trustpilot's hjemmeside. Ja, vi vil nærmest ligefrem opfordre til det ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar