mandag den 29. marts 2010

Drengenes Guide til Anal Sex


Anal sex er nok for de fleste homo'er midtpunktet i deres sexliv. Anal sex er også en omdrejningspunktet for en rigtig stor del af det sexlegetøj du kan købe hos os. Så lad os springe ud i Drengene Guide til Anal Sex.

Amerikanske studier antyder at mellem 40 - 50% af homosex indebærer analsex. Dårligt informeret heteroer tror at homosex er lig med analsex, men det er altså ikke sandt. Det er faktisk heller ikke kun homo'er som dyrker analsex. De fleste heteromænd har tænkt på at bolle deres kæreste sådan, og mange har også prøvet det.

Denne blog artikel er delt op i tre dele. Først forklarer vi hvordan din røv er bygget op og hvorfor det at blive bollet i røven er sådan en fantastisk dejlig mindblowing oplevelse. Dernæst hvordan du gør dig selv klar til turen og til sidst en guide til første gang.

Inden da vil vi lige minde om at du ved analsex altid bør bruge kondom, og det skal kombineres med masser af silikonebaseret glidecreme eller vandbaseret glidecreme når du boller. Da du risikerer ellers at få AIDS. Røven får meget let små rifter og sår i forbindelse med sex, og gør du det usikker er det let at få dem inficeret. Og risikoen er der også for ham der indsætter pikken. Læs Drengenes kondom guide her.

Din røv og glæderne ved analsex.

Den mandelige røv har en fantastisk ting som kvinderne må kigge langt efter: Prostata kirtlen. Det er en lille kirtel nogle centimer inde i røven hvor du kan føle nogle vildt fantastiske sanseoplevelser når du masserer den med sex legetøj, en finger eller en stiv pik. Det er massage af den som der menes når man snakker om manden G-punkt. Mange mænd er i stand til at få orgasme og komme udelukkende ved stimulering af G-punktet (prostata).

Vi for en del spørgsmål omkring smerte ved indtrængen af finger/sexlegetøj/pik ved analsex. Det skyldes ring musklen (spinchter muskel) som kan være meget stramme/lukke til omkring den finger, det legetøj eller pik som indsættes. I stedet for at slappe af.

Den del af tarmen man boller i er rectum, som er cirka lige så lang som en stiv pik (sjovt nok). Denne del af tarmen er normalt ren ved analsex, kun hvis du ikke er ordentligt udtømt vil der sidde afføring her.

Gør dig selv klar til Anal Sex

Lad os være åbne omkring det, de første par gange du har anal sex vil du måske ikke nyde oplevelsen hele vejen igennem. Det kan være en smule smertefuldt, men lad ikke det faktum holde dig tilbage. Homo fiction i fx porno viser gerne jomfruer der i løbet af øjeblikke er i stand til at tage kæmpe pikke uden ubehag. Det vil ikke være sådan i virkeligheden. Så vi anbefaler at du vænner dig til på egen hånd at have noget oppe i røven inden du lader nogen kneppe dig.

De følgende punkter skulle give dig det generelle koncept for anal leg og for at du finder din prostata. Øv dig med dig selv og lær din krop at kende, så er det meget lettere at slappe af første gang.
 • Vær afslappet. Det absolut første punkt til god analsex er at du er afslappet. Det kan hjælpe at tage et varm bad, dyrke udmattende sport eller meditere for en periode.
 • Glidecreme. Vær sikker på at du har rigelig mængder vandbaseret glidecreme eller silikonebaseret glidecreme til rådighed.
 • Find et sted hvor du kan være uforstyret fra forældre, kammerater mv.
 • Læg dig med og gør dig klar ved let at spille pik for lidt tid mens du rører dig selv rundt om på kroppen med den anden hånd.
 • Få noget glidecreme på en finger og blidt masser rundt om din analåbning. Put den ikke ind, blot mærk hvordan det føles at leget udenfor din røv.
 • Brug masser af glidecreme og forsæt med at lege med åbningen og lad blot spidsen af fingeren komme indenfor.
 • Forsæt sådan indtil du er helt komfortabel med fornemmelsen. Spil gerne på din pik samtidig, det gør oplevelse endnu rarere. Du vil sikkert føle at det føles lidt specielt og måske starter du også på at blive svedig (det er et godt tegn som tyder på at du er begyndt at blive opstemt)!
 • Efter at du har fundet dig til rettet med spidsen af fingeren indenfor så prøv at skubbe den længere ind og flyt den lidt rundt. Hiv den ud af røven og skub den tilbage ind.
 • For at finde prostata skub fingeren lidt længere op og føl dig lidt rundt i kanten af tarmen.
 • Føl efter en lille hård klump (eller for nogen en større klump) og masser blidt dette punkt. Hvis du føler ophidselses, mærker måske presperm eller en stor lystfølelse har du fundet det helt rigtige sted.
 • Som du kommer tættere på orgasmen vil din prostata forøges i størrelsen og blive endnu mere følsom
 • Gentag øvelsen nogle gange med du onanere, indtil du føler glæde ved at tilfresstille din røv.

Når du først er tilvænnet en finger vil du måske for lyst til noget lidt større. Vores bedste råd er at købe en lille dildo eller vibrator. Mighty Mite Mini Vibrator vil være et godt sted at starte. Brug aldrig frugt eller grøntsager. De kan indeholde jord, bakterier mm. som kan give problemer, derudover kan de have ujævnheder som giver sår og rifter (vil du absolut lege med mors agurker så brug som minimum kondom).

Du er nu klar til at have sex med en partner. Det skal dog nævnes at det er ikke alle homofyre som nyder at få noget op i røven, og nogle kommer aldrig til at sætte pris på det. Er du ikke selv overbevist om at det er det rigtige for dig, så lad være! Du skal ikke dyrke sex for andres skyld, har du ikke lyst til at være passiv skal ingen tvinge dig!

Den første gang

Den første gang er en helt særlig oplevelse! Sørg for at få det allerbedste ud af det. Et godt råd er at fortælle det til din partner. De fleste fyre vil tænde vildt meget på at være den første til at bolle dig, og hvis de kan huske hvordan første gang var for dem vil de også tage ekstra hensyn og give dig den tid der skal til. Så fortæl ham det gerne allerede på forhånd.

 • Sørg for at du har kondomer og rigelig glidecreme til rådighed. Vælg gerne en anal afslappende glidecreme som fx. eXXtreme Glidcreme comfort a+.
 • Tag det stille og roligt. Lad ikke hans pikken trænge op før du er helt klar.
 • Start først med forspil: Massage, Kys, blobjobs, håndarbejde så du er varm og godt liderlig.
 • Læg ud med at påfør glidecreme og få løst op i røven. Brug godt med tid på dette. Første gang er en halv time med finger leg slet ikke for lidt (det er den dag du vil mindes lang tid fremover - så er der ikke nogen grund til ikke at få den lange nydelse med).
 • Vær sikker på at du er afslappet i både sind og krop. Det er vigtigt at du føler dig tryg ved den fyr du er sammen med.
 • Læg dig på siden med din partner bagved dig. Han skal have kondom og godt med glidecreme på den stive pik. Lad ham sprede dine ben så er der god plads at arbejde på.
 • Langsomt lad ham presse pikhovedet imod dit røvhul, og hold et konstant pres på 15 - 20 sekunder.
 • Prøv at pres imod som hvis du er på toilettet - det hjælper på at afslappe lukkemusklen.
 • Så snart han er trængt lidt op så stop op og trækvejret dybt og vend dig til tanken, inden du lader ham komme længere ind. Hav gerne en hånd på hans hofte så du kan styre hvor langt han kan komme ind.
 • Husk at du altid kan sige stop til ham og bede ham trække ud.
 • Langsomt pres pikken længere og længere ind. Indtil den er helt inde eller du bare ikke kan holde til mere.
 • Når du er klar lad ham bevæge pikken langsom frem og tilbage i din røv.
 • Når han passerer dit g-punkt vil du kunne møde stød af lykke - det er helt normalt og bare dejligt!

Det er alt hvad der skal til for anal sex første gang. Forsæt ind til det gør ondt eller I begge har fået orgasmen. Øv sammen tit og ofte og du vil hurtigt lære at tage imod pik uden nogen former for problemer og med endnu mere glæde og tilfredshed.

Sex positioner

Der er utallige stillinger. Hvad der er godt er smag og behag så du er nødt til at prøve dig frem for at finde netop den som er helt perfekt for dig.

 • Sæt dig på hug over hans pik mens han ligger ned. En rigtig god stilling fordi du er i kontrol og bestemmer tempoet. Det kan dog være lidt svære at slappe af sådan.
 • Du ligger på ryggen med en pude under lænden, han løfter dine ben op mod dit hoved og trænger ind i dig. En god stilling fordi I har øjenkontakt. På den måde kan han bedre se om du nyder det og justeret tempo og hårdhed til hvad du har behov for.
 • Op mod en mur hvor du er delvist bukket forover. Men det er nok bedre at starte liggende i en seng, hvor man lettere kan slappe af - muren er nok mest til sex offentlige steder.
 • Læg dig på siden og skub det øverste ben fremad så er der god adgang til din røv. Han lægger sig bag dig og kærtegner din krop mens han forsigtigt glider op i dig.
 • Stå i Doggy Style hvor du ligger på knæ og hænder og han trænger ind i det

Ingen kommentarer:

Send en kommentar