søndag den 28. marts 2010

Spørgsmål og Svar: Lav følsomhed i pikken

Hej drenge i Homoware

Jeg håber, at I kan hjælpe mig lidt på vej. Jeg har i længere tid tænkt på at købe en MyStim Tension Lover (start box) eller en IStim electric starter kit med tilbehør. Hvilken er bedst og stimulerer kraftigst?

Jeg vil være helt åben: Det er faktisk af medicinske årsager at jeg spørger jer – I må jo have mest erfaring med apparaterne J Jeg har for to år siden fået en kronisk sygdom. Jeg får medicin, som jeg skal tage; men det har nedsat følsomheden i pikken MEGET, så jeg faktisk ikke kan få udløsning uden kraftig stimulation i lang tid eller at udløsningen alligevel udebliver, fordi jeg til sidst ikke ”gider” mere … og det generer meget. Potensen er ok! Tror I at elektrisk stimulation vil kunne hjælpe mig?

På forhånd tak
J.

Hej J.

Tusind tak for dine spørgsmål. Først lidt omkring forskellene på de to start pakker. Den eneste forskel mellem Mystim Tension Lover Starter kit og iStim Electric starter kit er farven på knapperne på boks og strømgenerator (lyserøde på den ene og grønne på den anden), samt at iStim pakken har inkluderet nogle plastik dele som gør at man kan sætte den fast til Nexus g-punkt legetøj. I begge tilfælde er der tale om kvalitetsprodukter, lavet på samme fabrik, som giver fuld valuta for pengene.

Omkring dit spørgsmål til effekt i forbindelse med kronisk sygdom så bliver jeg nødt til at understrege at vi ikke rådgiver om sygdom og derfor ikke kan garanterer at du kan opleve en effekt. Den ene del her er det rent juridiske og den anden del er den rent anatomiske idet medicinens bivirkning jo kan indtræde mange steder (fx kommer det af at nerverne i pikken er mindre følsomme eller kommer det fx fordi påvirkningen er i hjernen/centralnervesystemet). Når det så er sagt så vil jeg da gerne fortælle hvad jeg tror måske kan hjælpe. Da jeg ikke præcis ved hvad problemet er så får du her nogle forslag du kan vurdere om måske vil hjælpe dig. Jeg er heller ikke helt klar over om det er til onani eller i forbindelse med sex med en partner. Jeg gætter på onani, men en del af det vil også kunne bruges sammen med andre.

Jeg tænker lidt på om nedsættelsen af følsomheden kun er i pikken eller også andre steder? Ville en måde at få ekstra stimuli være at inddrage G-punktet oppe i røven? Løsningen kunne være noget legetøj fx rude boy som stimulerer direkte herpå mens du spiller?

Du siger at du ved lang tids stimulering godt kan opnå en orgasme, men det bare tager for lang tid fordi følsomheden er for lille. Hvis det er højre hånd du bruger så kan løsningen være at bruge noget udstyr som giver kraftigere effekt? Du teste det af ved at købe fx en tenga soft tube hard og giver det effekt så vil jeg anbefale dig at skifte over til en Flesh Jack som er langt mere holdbar.

Elektrosex er helt bestemt også en god mulighed. Kort fortalt virker det ved at nerverne fungerer og reagerer på elektrisk stimuli. Elektroder anbragt på penis får det ligeledes til at føles som alt fra en behagelig kriblen, til en kraftig dunkende massage, så det både mærkes og ses at det rykker i penis ved hvert strøm-stimuli. Effekten er helt fantastisk og legetøjet kan anbefales. Spørgsmålet er om nerverne vil reagere? Det tror jeg kun du kan finde ud af ved at prøve det af. Grunden til at jeg sætter det sidst af de tre forslag er at det også er det dyreste at gå i kast med. Elektroderne fungerer bedst til pikken og generelt udenpå, men med tilbehør fx elektosex butt plug er det muligt at gå direkte på prostata (så er vi tilbage ved nr. 1 - om prostata er vejen til udløsning). Dem der først køber elektrosex legetøj, plejer at blive vilde med det og vender tilbage efter mere af det spændende tilbehør.

Det var ordene fra "legetøjsdrengen". Jeg kan anbefale dig også at sende dit spørgsmål til vores sexolog brevkassesexolog@homoware.dk som har en helt anden indgangsvinkel problemet (og ikke lever af at sælge legetøj). Vi offentlig gør det så spørgsmål og svar i anonymiseret form vi vores brevkasse og på vores blog (blog.homoware.dk) så alle kan få glæde af det.

Skriv endelig igen hvis der er noget jeg skal uddybe.

De bedste hilsner
Mads - En af Drengene fra Homoware


Kundens feedback på køb - direkte hentet fra trustpilot:

”Homoware giver en utrolig god og personlig service. Dagen efter bestillingen modtog jeg allerede pakken - utoligt!

MyStim giver en utrolig dejlig følsomhed og kildrende fornemmelse, som jeg aldrig har prøvet før. Man kan blive stimuleret lige dér, hvor man bedst kan lide det. Jeg kan kun varmt anbefale MyStim til alle, der ønsker at opleve "en ny dimension".”

Vi svarer gerne på spørgsmål her på bloggen om brugen af vores sexlegetøj eller andre varer. Du kan skrive til info@homoware.dk med både spørgsmål og feedback, så lover vi at vende tilbage med et svar hurtigst muligt Vi annonymiserer naturligvis dit spørgsmål inden vi besvarer det på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar