lørdag den 13. marts 2010

Passer kondomerne for dårligt?

Udover at kondomer i forkert størrelse nedsætter fornøjelse for både den aktive og den passive partner så øger de også risikoen for at kondomer går i stykker eller måske er det derfor du vælger at droppe det?

En ny undersøgelse fra engelske Brook har fundet frem til at det er dobbelt så sandsynligt at mænd dropper kondomet i forbindelse med sex hvis deres erfaringer stammer med kondomer med dårlig pasform. Af de 436 mænd, der blev spurgt af University of Kentuckys forskere, fortalte 195, at deres seneste seksuelle møde involverede et kondom, der passede dårligt. Det er næsten halvdelen!

Kondomer er den eneste form for sikker prævention ved homosex

Kondomet er den eneste sikre for prævention for os bøsser (udover at lade helt være - men vil det?), så derfor så betyder det meget for os, at vi tilbyder kondomer som passer til enhver pik, og vi igennem det seneste år udvidet markant på vores kondom sortiment samt fremstillet vores egen prøve pakke som går på tværs af alle mærkerne. Seneste har vi også lanceret serien my.size som tilbyder både endnu mindre og endnu større kondomer. Vi vil meget gerne have input til hvad vi ellers kan gøre for at I får kondomer som passer. Vi er til for jer og det skal vores kondom udvalg også være!! Så endelig kom med input. Eller passer den engelske undersøgelse overhovedet på danske forhold?

Politiken har også skrevet en artikel om emnet - se den her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar