lørdag den 27. marts 2010

Tenga - Sex & Japan

Vi har i et stykket tid haft Tenga Toys i sortimentet, og det har overrasket os hvor populære de er blevet. For at forstå fænomenet så har vi dykket ned i historien og du kan læse mere om Tenga, sex i Japan. Sexlegetøj derovre adskiller sig meget fra den blufærdighed vi har her i vesten. I stedet for at blive solgt på pik og bare baller så bliver sex legetøj derovre solgt derovre uden blufærdighed med poppet reklamer som du vil se det for fx tøj. Med unge mennesker, kundeanmeldelser inkl. billeder og sexet design.
Ligner den perfekte reklame at sende tilbage til dine forældre som start på din nye fotomodel karrier. Hoppende igennem en regn af sexlegetøj!

I Japan er der ikke den samme skam/blufærdighed forbundet med sexlegetøj, hvilket gør legetøjmarkedet ret interessant. Her bliver fx en ny Tenga ona cup solgt på tekniske specifikationer og detaljer præcis som vi sælger en ny bil. De bliver også uden tøven solgt i ethvert stormagasin a la Illum eller Magasin. Selvfølgelig flot sat op og uden nogen former for seksuelle billeder.

Siden starten har Tenga været Japans mest populære onani legetøj til mænd. Deres kreationer er nytænkt hele vejen igennem. Fx onani ægget Onaeggs, som jo 100 % ligner et påskeæg og vil helt sikker forvirre enhver påskeharre.

Der er en grund til at Tenga brander sig selv som "The Future of Masturbation" eller "fremtidens onani". Fx er deres nyeste tiltag Flip Hole Black formet som en hver Star Wars Stormtroopers drøn, med en ton af detaljer som bumb, riller og sprækker, ja den kan endda åbnes for ... rengøring... Typisk japansk: enten til brug og smid væk og ellers let mulighed for rengøring.

Det interessante er at der intet sted bruges sex til at sælge produktet! Fokus er teknologi, design og funktion, med diskrete referencer til anvendelsen og uden blufærdighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar