lørdag den 13. marts 2010

Drengene's Kondom Guide: Kondom anvendelse og kondom størrelser

Sådan bruges kondom step for step
  • Tjek at kondomet er CE mærket (betyder at de lever op til de højeste standarder - alle kondomer hos Homoware er CE mærket).
  • Åben forsigtigt kondompakningen og tjek udløbsdatoen. Pas på med skarpe negle og tænder!
  • Kondomet sættes på den stive pik før den sættes i anus eller mund.
  • Hold på spidsen af kondomet med din tommel og pege finger så alt luft fjernes og rul kondomet den rigtige vej på.
  • Rul kondomet ned over pikhovedet og helt ned til pik roden.
  • Kom masser af vandbaseret glidecreme eller silikonebaseret glidecreme på ydersiden af kondomet - Giv også den røv du skal til at bolle en tur. Er det oralsex der først er på programmet så brug en glidecreme med smag for et lækkert blow job.
  • Bol ham godt og grundigt. Skal i bolle hårdt og længe kan det være nødvendigt at smøre mere glidecreme på undervejs og skifte kondom.
  • Når du er kommet, så træk dig ud mens pikken stadig er stiv og hold på kondomet samtidig! Bind en knude og smid det i skraldespanden (ikke toilettet - det kan stoppe kloaken og hvor fedt er det!?).

For den passive gælder det om at have været på toilettet umiddelbart inden I skal bolle. Udover at afføring ikke er charmerende, kan være ubehageligt for den passive, så øger det også risikoen for at kondomet springer. En del fyre har problemer med at blive helt rene og kan med fordel skylle røven med en anal douch.Hvordan finder jeg et kondom der passer?!
En undersøgelse har vist at mange mænd dropper kondomet fordi de ikke passer, og selvom du holder det på og det ikke passer, så øger det risikoen for at kondomet sprænger. Det er nemt at tjekke om kondomet passer.

Drengenes guide til den rigtige størrelse: Er kondomet stramt at rulle på er det for lille, sidder kondomet ikke helt tæt (dvs poser) så er det det for stort. Mærkerne varierer så prøv et andet mærket eller et lidt mindre eller lidt større kondom.
Kondom størrelser måles efter bredden af kondomet og ikke længden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar