søndag den 14. marts 2010

Drengenes onani Top 10

Gør dit sex-liv med egen hånd meget sjovere!
Du gør det (vi ved det godt). Dine venner ved du gør det. Din kæreste ved du gør. For fa'en, selv din far ved du gør det. Vi gør det alle sammen: Spiller pik og - det er ikke noget at være flov over! Det eneste er at de fleste af os bare spiller på en ret traditionel og kedelig måde.
Vi drengene er til for dig, og får at gøre dit sexliv endnu sjovere! Derfor en lille guide til at pifte sagerne lidt op, når du kvæler anakondaen / polerer brandmanden / pudser den røde raket / laver finger-børn / spiller kødfløjte / wanker / eller . Kort sagt Drengenes Top 10 + bonus over den bedste onani. Så er det bare at gå i gang!

 1. Glidende takling
  Smør glidecreme på din hånd og gnid på dit penishoved med håndfladen til du kommer. Et fedtet trick du sikkert allerede har prøvet - og det kan gøres endnu bedre ved at bruge fx swiss specialolierne glidecreme designet netop til pikspilleri.

 2. Stop på mål stregen
  Et ældgammelt trick er, at stoppe med at onanere lige inden du kommer. Jo flere gange du gør det, jo vildere kommer du, når du ikke kan holde spermen inde længere. En anden fordel er at du øver dig i kontrol og kan holde længere næste gang du boller.

 3. Den fremmede hånd
  Sæt dig på din hånd, indtil den sover. Når den er næsten følelsesløs, så begynd at onanere med den. Den manglende fornemmelse gør at det vil føles som om der er en anden der rykker den af på dig!

 4. Tænd bålet
  Hold om din penis med to flade hænder og rulle frem og tilbage præcis som hvis du skulle tænde et bål på den gammeldags måde... Det giver den fedeste oplevelse i slutfasen!!

 5. Onani Deluxe
  Køb en Flesh Jack eller en Tenga. Det er en gummi-agtig kopi af en røv og det tætteste du kan komme på følelsen af den ægte vare. Hvis den ægte vare var presset ned i en lommelygte-formet dåse. Flesh Jack og Tenga er bare to mærker fra hele udvalget - resten af onani udvalget kan ses her.

 6. Ringenes Herre
  Lav en ring rundt om roden af din penis, med din tommel og pegefinger. Lad så ringen glide opad. Når du når toppen, gør du nøjagtigt det samme med den anden hånd. Fortsæt med at skifte hænder, indtil du kommer.

 7. Kugler i hånden er bedre end i Geværet
  Hold dine boller mere eller mindre fast med den frie hånd, lige inden du kommer. Med denne metode mærker du hvordan din sæd bevæger sig gennem systemet, inden det til sidst kommer ud i det fri. En ret intens oplevelse. Tilsvarende onani effekten kan opnås ved at spille pik men du bærer en cock-ring.

 8. Analstimulering
  Denne burde faktisk have været meget længere oppe på listen! Kan udføres på flere måder mens du spiller: Den lette: Forkæl dit anus med en finger udenfor. Den gode: Hæld glidecreme på fingeren stik den op i din røv mens du onanere. Den bedste: Køb en dildo eller butt plug og nyd det udfylde din røv mens du spiller. Vil du have maksimal orgasme så er du nødt til at gå direkte til G-punktet også kaldet prostata. Vi kan godt afsløre at du vil opleve orgasmer af en helt anden verden! Se vores store G-punkts udvalg her - eller vælg vores absolut bestseller Rude Boy for garanteret succes.

 9. Banke Banke på
  Behold underhylerne på og få sjoveren til at stå ret op uden at stikke ud. Begynd så stille og roligt at banke let på pikhovedet, indtil du kommer. Det tager lang tid og du skal være ekstra følsom for at det virker - men det er nok den af de 10 her du helt sikkert ikke har prøvet før??

 10. Kulde og varme
  Hav en lille skål med isterninger eller knust is klar. I samme øjeblik du kommer, så læg din frie hånd i is-skålen. Følelsen det iskolde i den ene hånd og noget meget varmt i den anden hånd, skulle gi' oplevelsen et ekstra pift.

  Bonus metoden: Super Deluxe

  Køb en cock-ring forbundet med et anal plug i metal eller helst i silikone. Bær den mens du spiller og gerne i en position hvor du kan få bevægelse fx ned på alle fire. Luk øjenene og det det er let at forestille sig at du bliver bollet.

1 kommentar:

 1. Glidende takling
  fantastisk!! kom for vildt ud over det hele ;)

  SvarSlet