søndag den 28. marts 2010

Svensk blog for Homoware.se

Som tidligere beskrevet er vi draget over Øresund for at starte et eventyr i det svenske. Vi har været i gang nu i et par måneder. Og det går over alt forventning.

Det er et stort (og dyrt) arbejde at komme i kontakt med alle svenskerne men vi håber og tror at det vil lykkedes og forhåbentlig vil de svenskere der handler hos os anbefale os videre til deres venner og bekendte. På samme måde som I gør det (og tusind tusind tak for det, uden jeres hjælp og fortæller om homoware, kunne vi ikke drive butikken fremad).

Vi er stadig ved at opbygge vores svenske homoware.se hvor vores slogan er "bara for bögar" fordi vi pt er den eneste online homo sexshop derovre, og vi håber at kunderne vil for øjne op for vores bedre produkter og billigere priser.

Seneste tiltag er at vi er har startet en svensk blog: blog.homoware.se

For denne vores danske blog er ambitionen også nu løbende at udbygge den til en wiki med artikler hvor vi kan gå mere i dybden omkring de produkter vi sælger. Altså få længere tekster end vi synes er passende inde i shoppen. Vi vil så løbende linke fra shoppen til artiklerne, og hvis vi er heldige er kvaliteten så god at andre måske også vil linke til dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar