lørdag den 13. marts 2010

Homoware.se - Drengene er draget over Öresund


Det er egentligt imponerende at her i år 2010 så findes der ingen online homoshop i Sverige. Svenskerne har været nødt til at gå til hetero butikker eller udlandet for at få sex legesager uden lyserødt og klitorisstimulering. Ja, det er måske lidt overdrevet, men vi syntes naturligt nok at svenskerne ikke skal snydes for Homoware på deres eget sprog. Så derfor har vi nu lanceret www.homoware.se. Et større mængder kunder gør at vi på sigt også kan købe større ind, har flere handler at fordele huslejen på og dermed at vi kan trykke priserne på kvalitetslegetøjet endnu længere ned og udvidet sortimentet (som er allerede er på 1000+ varer) endnu mere!

Ja vi har faktisk allerede været i gang i nogle dage, og kan nu konstaterer at vi tror at alle børnesygdommene ved at lancere et helt nyt site skulle være overstået (forhåbentlig). Tilbage er så "bare" det enorme arbejde med at få Homoware lige så kendt blandt svenske bøsser som vi er blandt de danske.

Vi vil sætte stor pris på din hjælp. Kender du svenske killar, som har brug for lidt krydderi så fortæl og homoware.se. Det er legetøj, livstil og pornofilm i helt samme høje kvalitet og med samme service som vi er kendt for på vores danske site.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar